NE  30. září 2001


Police - Machovská Lhota - "U Lidmanů" - "U Hubků" - žlutá značka - Pod Krásnou vyhlídkou (Bor) - Tkalcovský stezník - Závrchy - Žďárky - Vysoká Srbská - Bezděkov - Police (23 km)

Původně to měla být nedělní vyjížďka jako každá jiná. Jenže už v Machovské Lhotě se to zvrhlo trochu jiným směrem. Prý zejména kvůli Matesovi, který po příjezdu k Lidmanom, kde byl sraz a kde jsme čekali ma Hanýska, který běžel na Hejšovinu, hned chytil slinu a že si musí před cestou dát aspoň jedno pivo. A jelikož u Lidmanů nedávali pivo ven, naše kola zamířila k Hubkom, kde jsme strávili zbytek čekání na Hanese a na vyhlášení výsledků. Objednávali jsme jedno pivo za druhým a zůstali i na oběd. Gulášek byl vynikající.

Aby jsme tedy alespoň trochu zůstali věrni svým cyklistickým ambicím, vyrazili jsme nakonec na Bor, kde byly suprový bahna. Sjezd měl dost sebevražedné tempo. Jo!!! Přežili jsme všichni. Další vostrej sjezd do Žďárek. Ještě jsme se zkusili stavit u Andrejky. Ta ale není doma, tak se spokojíme s pivkem v místním podniku. Ještě jsme si zablbli na vypuštěným koupališti a odebrali se přes Srbskou domů (Meďoch, Hanes, Cína, Pivňa, Jasoň, Pepa, Katka, Mates).

 

1. Takhle jsme začínali - "U Hubků".

 

2. Tkalcovský stezník byl dnes obzvláště vypečený.

 

3. Viď, Pepo!

 

4. Bububu, strašný Pepa z Vinohrad.

 

5. A poslední pivní zastávka - ve Žďárkách.

 

mates                            


<<   zpět - nedělní vyjížďky